Tips voor het online kopen van vitamines

Tips voor het online kopen van vitamines

Door de vele verschillende merken en soorten kan het lastig zijn om de juiste vitamines te kiezen. Online vitaminewinkels bieden over het algemeen de beste prijzen en handigste bezorgopties, maar u moet uw onderzoek doen om oplichting te voorkomen. De FDA vereist vijf verklaringen op vitamine-etiketten: voedingswaarde-etikettering, ingrediƫntenlijst, fabrikant, verpakker en distributeur. Dit zijn de richtlijnen die alle vitaminehandelaren zouden moeten volgen. Het is echter niet voldoende om alleen de ingrediƫntenlijst of het voedingsetiket te lezen vitamine bestellen. U moet weten hoe elke vitamine werkt, en als deze schadelijk is of toevoegingen bevat, moet u ermee stoppen.

Wil je meer informatie over de voordelen van vitaminesupplementen, kijk dan op de websites van de verschillende bedrijven. Rootine is een uitstekende optie en verzendt elke maand een voorraad van 30 dagen. Het kost $ 70 per maand en is inclusief een fles vitamines. De prijs van het abonnement is afhankelijk van de kosten van de afzonderlijke voedingsstoffen en de totale kosten. Je kunt het product ook eenmalig kopen als je dat wilt, maar onthoud dat de biologische beschikbaarheid van een voedingsstof afhangt van de aanwezigheid van andere voedingsstoffen in het lichaam.

Er zijn veel verschillende bedrijven die vitamines aanbieden, maar sommige hebben hun eigen winkels op Amazon. Zo weet je zeker dat de vitamine die je koopt van de fabrikant is. Centrum heeft bijvoorbeeld een winkel op Amazon. Dit is een uitstekende keuze voor multivitaminen omdat het de juiste vitaminebalans heeft voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Afgezien van de hoogwaardige vitamines van Amazon, heeft het ook een uitstekende klantenservice.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Vitaily Supplements B.V.

Tags :